Sanitair laten plaatsen door uw loodgieter

Een loodgieter is tevens uw specialist op het gebied van sanitair. Iedere loodgieter die is aangesloten bij het landelijke netwerk van Loodgieter 24/7 is dagelijks actief met ontstoppen, onderhoud van leidingen en sanitair. Om problemen als lekkages en verstoppingen uit te sluiten, is het belangrijk om een loodgieter in te schakelen voor het installeren van uw sanitair. Is uw toilet aan vervanging toe? Spoelt het water uit uw douche niet goed weg of klinkt er constant geborrel na het gebruik van uw wastafel? Een loodgieter weet precies hoe iedere probleem met sanitair te verhelpen is.

Ook voor aanschaf van uw sanitair bent u bij een loodgieter aan het juiste adres. Wij leveren vrijwel alle merken badkamermeubilair en dragen tevens zorg voor montage en onderhoud. We overleggen met u over uw wensen en behoeften, waardoor u zeker weet dat het sanitair volledig naar uw smaak is. Wilt u graag vrijblijvend advies of meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Met spoed hulp van een loodgieter

Wacht nooit te lang met het inschakelen van professionele hulp als uw sanitair mankementen vertoont. Wat misschien op het eerste oog geen ernstig probleem lijkt, kan plotseling veranderen in een probleem dat met spoed een oplossing vereist, zoals badkamerlekkage of een verstopt riool. Gelukkig hoeft u maar één telefoontje te plegen om bij spoed direct een vakman in te schakelen, via ons landelijke netwerk van loodgieters bent u altijd verzekerd van snelle en vakkundige hulp. Bij spoed staan wij dag en nacht voor u klaar, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar!