Met spoed een loodgietersbedrijf nodig?

Als u met spoed op zoek bent naar een loodgietersbedrijf dat u kan helpen bij bijvoorbeeld een verstopte riolering, daklekkage, een gesprongen leiding of een niet werkende CV ketel, bent u bij Loodgieter 24/7 aan het juiste adres. Met welk probleem u ook wordt geconfronteerd, via ons landelijke netwerk wordt u direct doorgeschakeld naar een loodgieter uit uw regio. Dag en nacht en 365 dagen per jaar!

Loodgieterswerk is zeer divers. U hoeft dan ook niet voor ieder probleem een andere specialist in te schakelen, wij nemen u al het loodgieterswerk uit handen. U bent verzekerd van snelle hulp en van professioneel vakmanschap. Iedere loodgieter die bij ons netwerk is aangesloten, is namelijk zorgvuldig geselecteerd op zijn kennis, kunde en ervaring en kan u dan ook uitstekend van dienst zijn bij uw klus. U hoeft zich bij een storing midden in de nacht of op kerstavond niet meer druk te maken; één telefoontje is genoeg om direct een oplossing voor het probleem te vinden.

Altijd een loodgieter bij u in de buurt

Waar in Nederland u ook woont, er is altijd een loodgieter uit uw regio die bij ons landelijke netwerk is aangesloten. Ieder loodgietersbedrijf hanteert een 24-uursservice, waarmee u verzekerd bent van hulp bij spoed. Of u nu ‘s avonds thuiskomt in een koude woning, ‘s ochtends vroeg onverwacht onder een koude douche komt te staan of midden in de nacht wordt geconfronteerd met een verstopt toilet: als u via ons netwerk een loodgieter inschakelt kunt u gebruik maken van onze uitstekende service bij spoed.