Lekdetectie door uw loodgieter

Lekkage is heel vervelend. Niet alleen ontstaat er door lekkage vaak ernstige waterschade aan uw vloeren, muren of plafonds, deze waterschade zorgt op zijn beurt ook weer voor ernstige problemen. Zo resulteert lekkage al snel in schimmel die schadelijk is voor uw gezondheid. Het is dan ook van belang om, als u lekkage vermoedt, zo snel mogelijk een afspraak te maken met een loodgieter voor het uitvoeren van lekdetectie. Door middel van lekdetectie wordt snel duidelijk of er inderdaad sprake is van een lek en waar dit zich bevindt.

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en apparatuur kunnen wij op zeer nauwkeurige wijze lekkages in welke vorm dan ook lokaliseren. Doordat de exacte locatie van het lek bekend is, hoeft er maar een kleine opening gemaakt te worden voor reparatie. Hierdoor bespaart u torenhoge kosten voor het herstel van de breekwerkzaamheden.

Lekkage? Wij voeren noodreparatie uit

Of u nu lekkage heeft aan uw dak, of een lekkende leiding: lekdetectie biedt de uitkomst. Uiteraard wilt u dat de ongewenste situatie zo snel mogelijk verholpen wordt. Door middel van lekdetectie kan de loodgieter de oorzaak en de precieze plaats van het lek opsporen. Waar in Nederland u ook woont, via het landelijke netwerk van Loodgieter 24/7 is er altijd een loodgieter bij u in de buurt beschikbaar voor het uitvoeren van lekdetectie. Ook bij spoed in het weekend, ‘s nachts of op een feestdag! We helpen u graag.