Loodgieter 24/7: Specialist op het gebied van leidingwerk

Leidingwerk is een belangrijke voorziening in uw woning. Bouwt of verbouwt u een huis? Of woont u in een oude woning en vermoedt u dat het leidingwerk aan vervanging toe is? Neem dan contact op met een loodgieter. Het is belangrijk dat uw leidingwerk op professionele wijze wordt aangelegd: na de aanleg verdwijnt het leidingwerk bijna geheel achter de muur of onder uw vloer, wat betekent dat u er niet meer gemakkelijk bij kunt om aanpassingen uit te voeren. Als het leidingwerk niet goed op elkaar aansluit kan er al snel lekkage optreden. Een loodgieter kan uw leidingwerk inspecteren, zodat u zeker weet dat alles goed is aangesloten.

Noodreparatie aan uw leidingwerk

Het is belangrijk om uw leidingwerk door een professionele loodgieter te laten aanleggen. Hoewel het er op het eerste oog uit kan zien alsof alle leidingen goed gelegd zijn en er geen zwakke plekken bestaan, kan er na verloop van tijd toch ineens lekkage ontstaan door bijvoorbeeld een verstopping of een verzakking van het leidingwerk. U heeft dan een loodgieter nodig voor het uitvoeren van een noodreparatie. Bij een dergelijke noodreparatie komt vaak hak- en breekwerk voor, leidingwerk bevindt zich immers voornamelijk onder de vloer en achter uw muren. Bovendien veroorzaakt lekkage al snel ernstige schade, waarvoor u tevens reparatiekosten betaalt.

Hoe goed uw leidingwerk ook is geïnstalleerd; problemen kunnen helaas altijd ontstaan. Gelukkig staat iedere loodgieter die is aangesloten bij Loodgieter 24/7 dag en nacht paraat voor het uitvoeren van een noodreparatie. Aarzel dan ook niet als u problemen met uw leidingwerk vermoedt, maar schakel direct één van onze vakmannen in! Wij zijn werkzaam door heel Nederland, ook in uw regio staat altijd een loodgieter voor u klaar.