Ervaren loodgieter uit Groningen

Wilt u in Groningen, Leeuwarden, Hoogeveen, Heerenveen of Assen professionele hulp inschakelen bij het plaatsen van uw sanitair, het leggen van uw leidingen of het verhelpen van een verstopte afvoer of toilet? Een loodgieter is voor al deze en vele andere klussen de aangewezen vakman. Loodgieterswerk is zeer divers: een loodgieter is uw specialist voor installatie, onderhoud en reparatie van vrijwel alle installaties in uw woning. Van riolering tot verwarming, van dakbedekking tot sanitair: in Groningen en in de wijde omgeving van Groningen zijn wij uw expert.

U hoeft niet ver te zoeken naar een loodgieter in Groningen, één telefoontje naar Loodgieter 24/7 is voldoende om direct in contact te komen met de juiste vakman. Wij zijn een landelijk netwerk waarbij vele loodgietersbedrijven zijn aangesloten, ook bij u in Groningen! Iedere loodgieter uit ons netwerk is bovendien dag en nacht beschikbaar, waardoor u verzekerd bent van snelle hulp. Dus ook als u midden in de nacht een loodgieter nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres!

Spoedonderhoud door uw loodgieter

Werkt uw CV ketel plotseling niet meer? Of loopt het water uit uw afvoer niet meer weg? De meeste problemen en storingen ontstaan door onvoldoende of onjuist onderhoud van de installatie. Gelukkig kunt u in Groningen altijd bij de uw loodgieter terecht voor het plannen van spoedonderhoud. Tevens bieden wij onderhoudscontracten aan waarmee u op reguliere basis een onderhoudsbeurt kunt plannen. Op deze manier weet u zeker dat uw installaties altijd in goede staat verkeren!

Contact met uw loodgieter uit Groningen

Heeft u met spoed een loodgieter nodig? Of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op. U kunt ons gemakkelijk bereiken door te bellen naar 0800 - 93 78 464 (gratis). Dit is tevens ons spoednummer waarvan u dag en nacht gebruik kunt maken, 365 dagen per jaar. Wij werken ook in Groningen, Leeuwarden, Hoogeveen, Heerenveen en Assen!