24-uursservice van uw loodgieter

Wordt u midden in de nacht wakker door een vervelende lekkage? Of heeft u op zondagavond ineens last van een verstopte riolering? Uiteraard bestaat er geen goed moment voor een storing of mankement aan uw verwarming, riolering, dakbedekking, leidingwerk, gas- of waterinstallatie. In sommige gevallen kunt u niet wachten tot een geschikt tijdstip, maar heeft u meteen een vakman nodig. Gelukkig hoeft u nooit lang te zoeken naar een loodgieter bij u in de buurt die u ook ‘s nachts en in het weekend uit de brand helpt: als u contact opneemt met Loodgieter 24/7 weet u zeker dat u op ieder moment van de dag snel wordt geholpen.

Iedere loodgieter die is aangesloten bij ons landelijke netwerk hanteert een 24-uursservice. Dit houdt in dat deze bedrijven 24/7 bereikbaar zijn, 365 dagen per jaar. Dus ook als u op eerste kerstdag een loodgieter nodig heeft hoeft u niet te twijfelen, via ons netwerk vindt u altijd een vakman die u kan helpen. Bij ons netwerk zijn bedrijven uit heel Nederland aangesloten, dus ook bij u in de buurt vindt u een loodgieter met een 24-uursservice.

Snelheid en vakmanschap: 24/7

Naast een 24-uursservice en een snelle bereikbaarheid door heel het land, garanderen onze loodgieters tevens een uitstekende kwaliteit. Wij werken uitsluitend met de nieuwste apparatuur en passen moderne technieken toe. Wij begrijpen als geen ander dat u gebaat bent bij snel herstel. Onze service bij het uitvoeren van een noodreparatie is dan ook uitstekend. We gaan pas naar huis als uw probleem verholpen is!